Model Air Games

AFLYST, vi arbejder på 2022

Mail er sendt til alle der er tilmeldt.

 

 

 

Model Air Games 2021

20-24/5-2021

Til Model Air Games vil vi samle så mange konkurrenceklaser og piloter som muligt til én fælles udvidet konkurrenceweekend. Af mange årsager er pinse og Skinderholm, Herning valgt som tid og sted. På Skinderholm er der plads nok, og i pinsen (inkl fredag) er der tid nok.

Her på siden finder du indbydelsen som også bringes i Modelflyve Nyt 1/2021, der er en onlinetilmelding, som du skal melde dig til på inden 28/2-2021, der er program for dagene og et kort over området.

  • Tilmeldingen er testet af stævnelederne
  • Programmet, detaljerne og kortet er lavet af den samlede arrangementsgruppe

    Derfor kan der være spørgsmål som vi kan svare på centralt via modelairgames@gmail.com, men det kan også være at vi er nød til at sende dig videre til den rette stævneleder

Covid-19

Vi ved at det er usikre tider. Alligevel vil vi bede dig tilmelde dig inden 28/2-2021. Vi beslutter 1/3 om vi gennemfører i 2021 eller udskyder til 2022.

Hvis vi gennemfører, sender vi besked til alle tilmeldte med det samme og så man kan betale inden 15/3.

På den måde kan vi både gennemføre hvis det kan lade sig gøre (forsamlingsforbud over 500 i pinsen), nå at bestille T-shirts m.m. Hvis vi udsætter, får alle selvfølgelig også besked med det samme, og så kan vi samtidig undgå omkostninger. 

Du risikere altså heller ikke noget ved at tilmelde dig, Hvis forholdene bliver til det, kan vi forhåbentlig alle mødes i pinsen!

Spørgsmål kan sendes til modelairgames@gmail.com

 

På vegne af arrangørgruppen

Rasmus Kempf, Tobias Sonne, Ruben Sonne, Axel Handrup, Erik Dahl Christensen

 

Baggrundsinfo fra forberedelserne kan findes her.