Kontakt os på info@modelflyvning.dk

JHC og Norwegian Cup.

Vi fik fløjet en fin weekend i dejligt vejr. Vi dansker må snart lære at være dårlige værter og blande os i JHC. Det går bedre i Norwegian Cup. Vi har være i gang i tre lange dage så det mere udførlige referat følger efter noget mere søvn. Indtil da kan resultaterne ses på www.modelflyvningdanmark.dk/jhc

Vårkonk weekenden 6. april på Kongenshus

Lystløgnerne slog til og dirigerede vejret, men alligevel havde en stor flok våget sig til Kongenshus Mindepark for at flyve Vårkonk. Vejret og vindforholdene var ganske fine, men det var vindretningen ikke. Syd er bare svær. Leif satsede på 3 min maks og 1 times runder de første to runder. Men allerede under første runde blev vi overhalet af virkeligheden og Leif nedsatte maks til 2 min og forlængede perioden. Desværre var der stadig pladsproblemer. Så efter første runde holdt vi frokostpause ved langbordet. Imponerende hvad der kan trylles ud af diverse tætpakkede biler. Det hjalp på vinden og der blev genstartet med 2 min maks i 3 m/s og lidt dryp. Sådan fortsatte det i tre runder, hvorefter det igen blæste op. Så vi sluttede og de fleste drog på togt efter Mortens F1S, som Ruben fandt.

De fire runder gav følgende resultater:

A2

1. Peter Ras  2. Leif   3. Ruben   4. Bente   5. Rasmus   

Tom testede også A2, men ville ikke forstyrre konkurrencen.

F1Q

1. Morten og Per begge med 2 makser   3. Peter Buchwald

F1S

1. Per   2. Morten

Wake

1. Thomas

Karl Erik fløj også 4 starter med Oldtimer wake. Pga overskridelse af motorvægten med 6 gange blev hans resultater ikke godkendt af ham selv, så de er ikke offentliggjort.

 

DM Indoor lørdag d. 17. februar i Vejle

Skum chuckere var det helt store hit til årets Indoor DM. De fleste kunne få en tid på 29-30 sekunder med dem i hal 1. I den anden retning ses flere der prøver med F1M og EZB modeller. Især EZB'erne med deres meget vaklende flyvning og ofte skæve bagkrop giver opmærksomhed, men også nervøse trækninger hos piloten.

16 senior og 3 junior piloter deltog i årets indendørs dm. Læs konkurrence referatet og resultatlisten på linket. Ellers ligger det under konkurrenceresultater.

 

Hjemhentning til Høstkonk på Kongenshus. Dejligt at have vand i vingen. Thomas, Kjeld og Leif er retur.

'

Danske arrangementer i 2024

 

Kalender 2024 

18.maj JHC, Kongenshus

19.maj Norwegian Cup, Kongenshus

29.jun Alvaret Cup, Öland

30.jun Swedish Cup, Öland

9-12.jun TMK Sommerlejr

22-26.jul EM, Rumænien

7-8.sep Danish Cup og DM, Kongenshus

14-15 sep Erik Knudsen memoriel, Skjern Enge

19.okt Jyllandsslaget, Kongenshus

3.nov Landsmøde, Vigersted