Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Landsmøde 5. nov i Taulov

Det største antal fritflyvere i mange år var dukket op til årets landsmøde. Selv uden kontroversielle forslag var der en livlig debat om begyndere, modeldimser og tidtagning. Og selvfølgelig hyggesnak. 

Se dagsorden og papirer under organisatorisk/repræsentantskabsmøde

Jes vandt sølv til VM i Wakefield

Læs artiklen i Modelflyvenyt 5/23 s. 44

Thomas Køster modtager ”CIAM Legends Medal”

Som nogle måske har set i det amerikanske SEN, har FAI’s CIAM-komité besluttet at indstifte en ny æresbevisning til de luftsportsfolk inden for modelflyvning og modelraketter. CIAM ønsker på den måde at hædre de allerdygtigste inden for disse områder og dermed fremhæve forbilleder for blandt andet nye modelflyvere verden over.

Kriterierne for, hvem der skal have medaljen, er bygget op omkring kandidaternes konkurrencevirksomhed. Man har valgt at sige, at hvis en kandidat vinder VM inden for området tre gange, så vil den pågældende få tildelt medaljen.

En lille håndfuld danskere har i årenes løb vundet verdensmesterskaber for forskellige modelklasser. Men kun én dansker har vundet tre VM-titler – og det er Thomas Køster, der vandt F1B i 1965, F1C i 1977 og F1A i 1979. Thomas er oven i købet den eneste, der har vundet VM i tre forskellige modelflyveklasser!

Læs mere om Thomas’ bedrifter i den store artikel om ham i Modelflyvenyt 5/2016 og Modelflyvenyt 5/2023 s. 28.

DM i Skjern 9-10 september

Fra vores stadig udsendte medarbejder har vi hørt at Peter Rasmussen vandt A2. Jørgen Korsgaard vandt wakefield og Ole Vestergaard vandt E-36. Det var godt nok træls at være optaget til anden side med det vejr.

 

Hjemhentning til Høstkonk på Kongenshus. Dejligt at have vand i vingen. Thomas, Kjeld og Leif er retur.

'

Danske arrangementer i 2024

 

Kalender 2024 

Den foreløbige kalender forventes klar i december