Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Jutland Heath Cup og Norwegian Cup 2023

Deltagerlisten og resultaterne kan ses på linket på JHC siden.

Vejret var egentligt fint til JHC, men alligevel drillede termikken, selvom den også sendte modeller direkte i himlen. Det lykkedes at få det hele afgjort med et 6 minutters flyoff lørdag aften. Vi nævner med vilje ikke de danske topplaceringer!

Norwegian Cup startede fint, men hurtigt blæste det op og gjorde både termik finding og cirkling spændende. Og det blev til meget lange traveture. I 3. periode blev maks tiden sat ned til 2,5 minut og i 4. periode til 2 minutter, men flyvedistancen blev den samme. Og så syntes Atle at vi havde fået nok og en yderligere periode på 2 minutter ville ikke ændre på flyoff situationen. Flyoff mandag morgen kl. 5 med 5 i F1A, gav dansk vinder i Jes og nr 3 blev Leif. I F1B vandt Mike Wolner over Bernhard Schwendemann. Det foregik på en meget flot og meget kold morgen med 2-3 m/s.

Vårkonk på Kongenshus lørdag d. 22. april 

Deltagerantallet var bedre end vejret. Så det blev til 2 runder og lange hjemhentninger inden det blæste mere op. Til gengæld var det ikke let, så resultatet gav sig selv. 

 

Danish Winter Cup 2023

Vejret ville ikke. På grund af en blæsende weekend blev først Eagle Cup lørdag udskudt og derefter Danish Winter Cup. Om mandagen lykkedes det i 4 m/s af få fløjet 3 runder for de få tilbageværende deltagere.

 

Indoor DM søndag d. 12 februar i Vejle

20 Deltagere og en masse interesserede i Rookie modellen skabte en fantastisk stemning og aktivitet i DGI-huset i Vejle. Vi havde samlet os i lidt færre klasser end tidligere, så konkurrencen blev lidt skarpere, men der er da kendte vindere og så de sædvanlige overraskelser, som Hjalte der kom forbi og fik en model af Ruben og slog ham. Se mere i linket

 

'

Danske arrangementer i 2023

 

Kalender 2023 

 

2. sep    DM - Erik Knudsen Memorial, Skjern

14. okt   Jyllandsslaget, Kongenshus

5. nov    Landsmøde,