Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Kunstflyvning & IMACModel kunstflyvning

Model kunstflyvning kræver høje færdigheder og erfaring, da det kræver en høj grad af præcision og timing for at udføre de komplekse manøvrer og figurer. Det kan være en risikabel hobby, da modellerne kan falde ned eller kollidere med omgivelserne hvis ikke flyvningen er ordentligt styret. Derfor er det vigtigt at følge sikkerhedsreglerne og have den rette uddannelse og træning.

Hvis man ønsker mere information eller har nogle spørgsmål til kunstflyvning, kan man finde kontakter her.

Kunstflyvning
Akrobatik i luften

Hvis du er fascineret af præcis flyvning og flotte og svære manøvre så er kunstflyvning lige noget for dig. Det er ikke kun flyvning men også præcist byggede fly der er trimmet og sat op så de gør lige det du forventer, så du kan lave de flotte manøvre så præcist som muligt.

Styringsgruppen for kunstflyvning har til formål at fremme kunstflyvning med radiostyrede modelfly på konkurrenceplan i Danmark. I samarbejde med forskellige danske klubber afholdes der hvert år 5 stævner med hjælp fra styringsgruppen.

Du skal være velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedr. kunstflyvning på konkurrenceplan. Du kan også stille dit spørgsmål via Modelflyvning Danmarks forum for kunstflyvning.