Kontakt os på info@modelflyvning.dk

 

Denne anden udgave af den kombinerede world cup og DM havde ikke samme vejr som sidste år, men mindre kunne også gøre det. Årets udgave havde omkring 20 grader, meget gråt og en lang periode, hvor det dryppede. Men alligevel var mere end 30 deltagere dukket op til årets danske konkurrence. I år var der deltagere fra Norge, Tyskland, Østrig, holland og så lyder Bosnien-Herzegovena, jo bedre end Sverige. Det var Samir som efter 20 års flyvepause valgte at gøre comeback i F1B.

Konkurrenceleder Peter havde i år større problemer, da vindretningen ikke rigtigt ville os og pladsen, så der blev en 2.30 periode, to 2 minutter og igen 2 2.30 min. Det kunne ikke sortere alle fra og gav fly-off med 6 i F1A, 2 i B, 2 i Q og 2 i S. Til gengæld drejede vinden til fly-off'et, så der var rigeligt plads til alle flyvninger, og det kunne holdes tidligere end sidste år, så vi blev færdige i ordentlig tid.

I løbet af dagen kom flere både bekendte og nysgerrige forbi, så muligvis nåede vi den største forsamling omkring et fritflyvningsarrangement i Danmark i rigtigt mange år.

Årets perfekte situation opstod allerede fra morgenstunden, da det lykkedes manden med traktoren at klippe og fjerne lyngen fra startområdet, vi har dog en forventning om at konkurrenceledelsen næste år også får klippet en sti i flyveretningen for at lette hjemhentningen, så de aktive ikke ser så brugte ud sidst på dagen.

Thomas 

 

Resultater DM

F1A  Lars Buch Jensen

F1B  Christian Schwartzbach

F1Q Tom Oxager

F1A jun. Carl Emil Damsbo

F1C Tom Oxager

F1S Per Grunnet

P-30 Tobias Jørgensen