Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Diesel combat i aviator 2020 (start af kamp)

Diesel combat i aviator 2020 (start af kamp)

Diesel Combat minder i høj grad om F2D Combat, dog flyves det med en lavere hastighed, samt kun med en model pr kamp.

To piloter dyster imod hinanden og flyver med hver deres model. Kampen varer 4 minutter, hvor de jagter en papir hale (streamer) på modstanderens model imens man forsvarer sin egen med manøvrer. Et klip giver 100 point, samtidigt gives der point for tid i luften. såfremt man styrter ned eller modellen sætter ud mister man 2 point pr sekund man er ude af kampen. Udover piloten er der en mekaniker som kan sende modellen i luften ved start af kampen og såfremt man styrter ned under vejs.

Kampene afvikles ofte med stor intensivitet for både piloter og tilskuere. Piloterne skal forblive i en defineret cirkel som har 4 meter i radius, hvorved man aldrig helt kan slippe væk fra sin modstander.

 

Top modeller i kamp med streamer

Combat modeller i kamp med streamer - i forskellige farver for at kunne se hvem der får klip.

Diesel klassen er et godt sted at starte med modelflyvning da modellerne er nemme at styre og oftest ikke tager skade såfremt man flyver i jorden. Det er ikke et krav at flyve kampe, der er masser af fornøjelse i at flyve solo og forfine sine manøvre.

Modellerne er oftest bygget i balsatræ, polystyren & kulfiberstænger. Til sidst bliver de beklædt med mylar. Der findes dog mange variationer af modeller som kan anvendes i klassen.

Combat modeller klargjort til stævne - Aviator Aalborg 2020

Combat modeller klargjort til stævne - Aviator Aalborg 2020