Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Vejrudsigten fra DMI var meget dårlig, men lokalmeldingen noget bedre for lørdag , så undertegnede mailede rundt til de potentielle deltagere fredag eftermiddag om at man roligt kunne møde op. Og ganske rigtigt: Vinden var under 5 m/s lørdag, der var lidt finregn den første halve time, men derefter var det tørt.

Beslutningen var i første omgang 5 starter lørdag. Første start var, på grund af usikkerhed mht. vindstyrken, med 2 min. max. Begrænsningen viste sig at være ubegrundet, så resten af konkurrencen var med 3 min. max. Der deltog tre mand i F1A, men de havde lidt besvær med termikken (eller manglen på samme). Luften var egentlig ikke turbulent, men det lod til at indikationerne på linen ikke svarede til virkeligheden, når modellen først var udløst. Kun Leif havde en enkelt flyvning i en rigtig god boble. Leif og Lars har helt nye Jablonowski buntmodeller, som de er ved at lære at kende, og vi så da også et par 'interessante' udløsninger. Det kommer med træningen, jeg kan tydeligt huske de første internationale konkurrencer for godt 10 år siden, hvor buntsystemerne var i brug (alle ville jo have dem) - der skete alt muligt.

Ole havde Jesper Milver samt sin søn Jacob med til konkurrencen, og de havde håbet på at flyve nogle B-diplomer hjem med deres A1'ere, men det var termikforholdene for uberegnelige til. Det kommer sikkert hurtigt, starterne gik fint.

Undertegnede fungerede som konkurrenceleder og tidtager, idet der ikke var nogen konkurrenter i F1B. Lars fløj lidt Chuck, og hans far Poul fløj 10 gode flyvninger med katapultglidere. De fem bedste tæller!

Det blev besluttet at stoppe konkurrencen efter 5. start, idet vejrudsigten for søndag var meget dårlig. Den dårlige udsigt viste sig at holde stik, men vi havde da haft en hyggelig flyvedag på heden.

Referent: Jens B Kristensen

RESULTATER:

F1A: Lars Buch Jensen 727; Leif Nielsen 659; Jens Peter Larsen 653
F1H: Junior Jesper Milver 387; Jacob Vestergaard 71
Chuck: Lars Buch Jensen 85
Katapult: Poul Buch Jensen 110