Kontakt os på info@modelflyvning.dk

På en seriøs møj dag havde en lille gruppe, der dog var blevet noget større af konkurrencelederens ihærdige indsats, indfundet sig i Vejle Idrætscenters hal 3 for at afgøre årets DM. 

Ruben satte programmet til briefingen. Først de hurtige klasser de første 3 timer, derefter de langsomme, de næste 3 timer. Og så var løjerne igang. 

Med 6-7 deltagere i både chuck og P-15 var der masser af flyvning. Både af den sportslige korrekte karakter og af den meget underholdende version. Vi lykkedes med at tømme hele kassen af 5 P-15, 4 chuckere og en Peanut, og lave det hele til pindebrænde til pæn morskab for forsamlingen. 

Ruben havde bygget nogle fine små chuckere, som fløj utroligt stabilt, faktisk så stabilt at hele familien Sonne endte med samme tid! Axel var dog bedre end dem med den samme chucker. Men Hugo havde snydt og medbragt en god gammel chucker, som var helt urørlig, så et meget sikkert DM der. 

Tobias tog igen DM i P-15 samlet, selvom han er junior, og hvis jeg så rigtigt med bedre tider end sidste år, selvom vi i år fløj i hal 3, med lavere til loftet end sidste år i hal 1. 

Bjarne fløj også nogle meget overbevisende flyvninger i F!D-beginner, selvom vi endte med at blæse på konkurrence lederen og bare fortsatte med de hurtige klasser hele vejen til slutningen og nøjes med at tage ganske lidt hensyn til de langsomme klasser. Ellers havde vi aldrig klaret alle starterne.

Der blev ikke fløjet så mange tider i de langsomme klasser, men flere deltagere brugte adskillige timer på at vandre rundt med deres model og vente på at den ville stige. 

Frede havde igen kæmpet til sent med at blive klar, men det ville ikke rigtigt, så han brugte tiden på at hygge sig med os andre og udlåne sin optrækker i øst og vest.

Som afslutning på en herlig dag overrakte Ruben Pokaler, medaljer og diplomer til Danmarksmestrene, nøje overvåget af Amanda, som hele dage havde holdt styr på løjerne og alligevel fået fløjet en del.

Hele resultatlisten er her

      Tak for et godt arrangement Ruben, Bjarne og Amanda

 

               Thomas