Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Linestyringsgruppen

Linestyringsgruppen

Verdensmesteren i Team Racing, Roland Surugue  instruerer på seminar for udvikling af dansk Team Racing.

Verdensmesteren i Team Racing, Roland Surugue instruerer på seminar for udvikling af dansk Team Racing.

Linestyringsgruppen er en interessegruppe, der varetager medlemmernes interesse i linestyret modelflyvning.

Indadtil sker det ved at arrangere konkurrencer, herunder danmarksmesterskaber og nordiske mesterskaber, udtage landshold til verdens- og europamesterskaber, ajourføre regler, støtter arrangementer, der skærper eliteprofilen og formidler nyheder om linestyring .

Udadtil er linestyringsgruppen repræsenteret i Modelflyvning Danmarks udvalg, herunder især eliteudvalget. Linestyringsgruppen indstiller også dommere og tekniske eksperter til den internationale modelflyvnings komite (CIAM)  under FAI og forholder sig til dagsordenspunkter og regelforslag til CIAMs møder.

Alle linestyrings interesserede, der er medlem af Modelflyvning Danmark kan komme på en mailingliste og få tilsendt nyhedsbreve. Henvendelse skal ske til formanden.

 

Organisation

Linestyringsgruppen har organiseret sig med en bestyrelse og en række personer, som varetager forhold om de enkelte konkurrenceklasser.

Hvis man ønsker mere information eller har nogle spørgsmål til linestyring, kan man henvende sig linestyringsgruppens formand Niels Lyhne-Hansen, email: lyhne (at) lyhnet.dk

eller til kontaktpersonerne for klubberne

 

Link til: