Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Resultater for DM 2017 Indoor

DM blev som sædvanligt afholdt i Vejle Idrætscenter d. 26. februar.

Jeg havde først mulighed for at komme først på eftermiddagen, hvor løjerne var i fuld gang.

Det var et gensyn med mange både fritflyvere og deltagere fra andre grene af modelflyvningen. Og Rubens tilbud om at udlåne modeller så ud til at give pote, og en masse udfordringer, selvom det var veltrimmede modeller. Flere undrede sig over at der kunne ske så forskellige ting på to følgende flyvninger. Vi må nok sande at optræk og elastikker kræver følelse. 

Dagens interessante indslag var bakkende micro-film modeller, man skal jo lige huske hvad vej man skal trække elastikken op, når man har spejlvendt propellen. Og elegante limbo flyvninger, når gardinet hænger i en stang 10 centimeter under loftet, så kan man jo lige så godt flyve over.

Ellers var det sjovt at se både unge juniorers og ældre seniorers glæde over flyvningerne og udfordringerne. Og i visse klasser viste de unge alle hvem der var bedst. 

Rubens fine tilbud gav så til slut ham selv et stort tidspres med at få fløjet alle sine klasser færdige, det lykkedes kun næsten. Godt Amanda så havde styr på resultaterne til præmieoverrækkelsen.

      Thomas