Luisa Rizzo nummer 2 i afstemningen om World Games Atlete of the Year 2023

Stort tillykke til Luisa Rizzo fra Italien, der fik en flot andenplads i afstemningen om World Games Atlete of the Year 2023.

Luisa Rizzo nummer 2 i afstemningen om World Games Atlete of the Year 2023

 Med over 50.000 stemmer er det den mest fremragende præstation af en Air Sports-atlet i The World Games Atlet of the Year-afstemningen nogensinde! FAI er begejstret for den synlighed, Luisa har skabt for drone-racing i almindelighed og for luftsport generelt. Tak til Luisa og alle dem, der stemte på hende!

FAI lykønsker også Bolivias Conrrado Moscoso (28), vinderen af ​​The World Games Atlete of the Year-prisen, og Tysklands Marius-Andrei Balan (33) og Khrystyna Moshenska (34), nomineret i disciplinen latindans, fra kategorien DanceSport, som nåede tredje- og fjerdepladsen.

For 21-årige Luisa Rizzo er det meget mere end en simpel hobby at flyve sin FPV-drone med hastigheder på over 160 km/t rundt på en indviklet forhindringsbane. Den bemærkelsesværdige italienske pilot blev nummer tre i FAI World Drone Racing Championships i Namwon, Korea i 2023.

Glad for sin andenplads sagde Luisa:

"Jeg er glad for det endelige resultat. Det er en stor ære, ikke kun for mig, men for hele luftsportssamfundet, at modtage den udmærkelse. Det var spændende at følge afstemningsudviklingen fra starten af ​​året, og jeg anede ikke, at jeg ville få så meget støtte fra World Games-fællesskabet. Jeg er uendelig taknemmelig for mobiliseringen og opmuntringen, og jeg ville ønske, jeg vidste, hvem der stemte på mig, for at takke dem én efter én. Jeg vil også gerne takke IWGA for deres promovering af en ikke-OL-sport.”

FAI-præsident David Monks gentog den unge atlets begejstring:

"Vi vil gerne give Luisa Rizzo et oprigtigt tillykke med hendes andenplads. Dybden af ​​hendes talent og enestående præstationer i en af ​​vores discipliner er ubestridelig og samler os. Vi er beærede over, at hun bliver anerkendt inden for sit specifikke felt.”

 

Kilde: Fai

Oversat af: Marianne Pedersen