Kontakt os på info@modelflyvning.dk

INDOOR FF DM OG ROOKIE KONKURRENCE

Indoor DM startede med et stort kaos. Ruben meldte til briefingen at vi fra kl. 10 til 12 skulle flyve det hurtige. Det vil sige chuck, P15 og P40, sammen med Rookierne, for at få lidt mere ro om eftermiddagen, til at flyve de langsommere klasser. Og så brød helvede løs. Der var fly alle steder og i alle retninger. Rolig luft kunne man kigge langt efter, men hvor var det fedt at se så meget i luften på en gang. Rookierne demonstrerede glimrende egenskaber med forskellige tilgange, nogle valgte at prøve at stige langsomt til lige under loften og glide ned. Andre gik bare efter loftet og så mange gange som muligt og så håbe at sidste behøring gav den rigtige vinkel til glidet ned. Jeg ved ikke hvad der gav det bedste resultat, men ihvertfald vandt Amanda som sædvanligt. I mellemtiden byggede Ruben Rookie med de interesserede der var blevet lokket til og fik dem fløjet ind. Og rundt i kaosset så vi Per og Karl Erik spadserende rundt med deres Easy Bee og F1D beginner. Det var vidunderligt at se.

Nå ikke ret mange af os havde fået fløjet meget af alle de klasser vi skulle nå da klokken blev 12 og vi skulle overgå til A6, Lillflygern, Easy Bee, F1D beginner og F1D. Så det blev et kompromis med roligere perioder og så et forsøg på at nå alle de 4 klasser man skulle igennem. Det er så kun 24 flyvninger og i år skulle vi have hele 3 gældende flyvninger i hver klasse. Også i løbet af eftermiddagen kom flere forbi for at bygge en rookie, så Ruben fortsatte med at samle og finde et lille hjørne i hallen hvor den kunne prøves. Det var godt nok en ny oplevelse at flyve for publikum på tilskuerpladserne. Næste opgave bliver at løse turbulensen fra tilskuerne når der skal sidde flere hundrede:-) 

Selvom Ruben stormede rundt tror jeg Jørgen, Karl Erik, Per og Jonas tilbagelagde flere meter på gulvet i cirkler sammen med deres fine modeller i forsøget på at få dem til at stige. Jonas viste som sædvanligt sin flotte 55 cm microfilm model frem, men det ville ikke rigtigt. Jonas mente vejret udenfor påvirkede modellen. Sidst på eftermiddagen tog Amanda og Hjalte så fat med nogle rigtigt flotte flyvninger i A6 og Lillflygern. Og vi andre krøllede vores P15.

Dagens resultater - der er rettet lidt i resultaterne onsdag d. 15/2-2023 efter nærstudie.

Tak til Ruben og Vejle Fritflyvnings Klub for en fantastisk dag.