Kontakt os på info@modelflyvning.dk

DM og Jutland Heath Cup blev afviklet i strålende sol og meget varme. Så det blev en rigtig god dag på Kongens hus hede. Det gode vejr havde trukket næsten hele den danske fritflyvningsskare afsted og pga. world cup status kom der også 3 tyskere, en østriger og en nordmand. Undervejs dukkede flere gamle flyvere også op, ligesom forbipasserende kom ind og så på.

Der blev fløjet 5 runder a 5 kvarter, og med det gode vejr gav det kun tidsproblemer, når modellerne brugte mere end 5 minutter på at komme ned, efter de 180 sekunder. Men de bragende forhold gjorde det ikke helt let, der skulle ikke meget til for at ramme forbi termikken, og så gik det meget hurtigt nedad.

Der blev fløjet i klasserne A2, wakefield, F1Q, F1S og P-30. Efter de 5 runder som var færdige omkring kl. 16 var der pause til kl. 20.45 hvor fly-off i henholdsvis A2 med 3 deltager og wakefield med 2 deltagere skulle afgøres i samme vindforhold som resten af dagen. 6 minutter blev maks tiden, som Jes klarede i A2 og Dag i Wakefield, og alle endte fint inde på pladsen. 

Så mestrene kunne fortjent hyldes ved præmieoverrækkelsen kl. 22 i de sidste solstråler efter en forrygende dag.

 

Resultater DM

F1A  Jes Nyhegn

F1A(Jun) Carl Emil Damsbo

F1B  Jørgen Korsgaard

F1Q  Per Grunnet

F1S  Peter Buchwald

P30  Tobias Jørgensen