Warbird 2024 i Herning

Vi holder Warbird træf i weekenden den 14. 15. og 16. juni 2024 på Skinderholmvej 20, 7400 Herning

Warbird 2024 i Herning

Træffet
Vi lægger op til en rigtig hyggelig weekend med masser af flyvning og socialt samvær. Der vil være fri flyvning hele weekenden. 

Camping
Der vil være mulighed for at campere ved flyvepladsen allerede fra fredag eftermiddag. Vi står klar til at tage imod dig og din familie og anvise dig plads. Klubbens faciliteter står til rådighed hele weekenden med vand, strøm, toilet og bad. Pris for deltagelse er 75 kr. pr. voksen over 18 år og 50 kr. pr. campingvogn eller telt for hele weekenden.

Fredag aften
Vi tænder grillen og alle der har lyst, er velkomne til at lave stævnets første improviserede festmiddag. Medbring selv grillmad.

Lørdag aften
Lørdag aften vil der være fællesspisning med  “Medbring dit eget kød” Midtjysk Model Flyveklub står for tilbehøret. Tilmelding inden lørdag kl. 12.00. Klubben vil være leveringsdygtig i øl, vand og gode vine til konkurrencedygtigt priser.

Kioskudsalg
Hele weekenden vil der være kioskudsalg i form af is, pølser, øl, vand, vin, kaffe, chips, slik m.m. Mod forudbestilling kan vi levere morgenbrød/smør, både lørdag og søndag morgen. Vi opfordrer dig til at støtte vores kiosksalg loyalt, da det er der vi gerne skulle få dækket nogle af vores udgifter ind!!!

Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at kontakte: Mikael L. Lauridsen, tlf.: 40996211, email: ley(snabel-a)jyde.dk

Velmødt og med venlig hilsen
Midtjysk Model Flyveklub

  • Sted: Skinderholmvej 20, 7400 Herning
  • Arrangør/Ansvarlig: Midtjysk Model Flyveklub
  • Sikkerhedsansvarlig: Axel Handrup