F3F skrænttræning 13

F3F skrænttræning 13

F3F skrænttræning på Sjælland og i Jylland

Samlingerne er for alle der vil prøve at flyve F3F og for alle som ønsker at blive bedre til at flyve ti ben af 100 meter på tid. Hvis du skanner QR koden, eller taster Yuotube linket kan du se en video hvor F3F konkurrencen forklares ved hjælp af en flyvning. Slå underteksterne til.

Træningerne holdes i en afslappet atmosfære hvor vi hjælper hinanden med opsætning afmodellen, tips om ballast eller hjælp til at flyve effektivt i banen og vi har tid til at svare på alle spørgsmål.

F3F gruppen arrangerer træningssamlinger hver måned og datoerne finder du her i bladet, eller i MDK's kalender. Som noget nyt arrangeres træningerne nu både på Sjælland og i Jylland. Træningerne er enten lørdag eller søndag, den dag vejret er bedst vælges, mødetidspunkt  og -sted meldes ud via mail torsdagen før.

På Sjælland er kontaktpersonen Brian Dylman og i Jylland er det Knud Hebsgaard, kontakt én af de to hvis du ønsker at udfordre dig selv på en skrænt. Brian har lavet en oversigt over nogle skrænter på Sjælland, skan QR koden eller tast linket nedenfor.

Knud Hebsgaard
4111 2543
Km.hebsgaard@hotmail.com

Brian Dylmann
4073 0086
brian@dylmann.dk
http://www.dylmann.dk/dylmann/f3x.html

videolink: https://youtu.be/CrqP7nlvPg8

Stævnetype: Svæveflyvning (F3F)

Tilmeldingskrav: Mail til km.hebsgaard@hotmail.com

Deltagergebyr: Gratis

Info ved aflysning: Mail

  • Sted:
  • Arrangør/Ansvarlig:
  • Sikkerhedsansvarlig: