Kontakt os på info@modelflyvning.dk

Ole Vestergaard har fremsendt følgende to forslag:

· Det foreslås, at der i lighed med tidligere åbnes mulighed for at medlemmer kan søge om et kontant tilskud på op til 1.000,- kr. til køb af udstyr til fritflyvningsmodeller. Eneste betingelse for tilskuddet er, at indkøbet skal anskaffes i kalenderåret 2022, og at det allersenest skal benyttes i praksis i 2023.

 

· For at sikre, at der ikke rundt omkring i gemmerne ligger brugbart men ubenyttet udstyr, enten i form af hele modeller eller løsdele, laves en "Krambod" i Nyhedsmailen, hvor der både kan efterlyses og fremlyses effekter.

 

Flere forskellige har fremsendt følgende forslag:

· Det foreslås, at udgiften til "leje" af Kongenshus Mindepark ved konkurrencer afholdt af Fritflyvning Danmark, betales af klubben. Dermed slipper konkurrenceledere for at indkassere de 40 kr. pr. deltager og får altså lidt mindre arbejde.

 

Karsten Kongstad har fremsendt følgende:

· De nye Alti-metre åbner op for ændrede former for konkurrenceafvikling. Følgende forslag viser en af mulighederne:

· Konkurrencen afvikles i perioden kl. 10:00 til 18:00, idet der her må forventes termikaktivitet. Max-tid: 3 minutter.

· Under fly-off – som også afsluttes inden kl. 18:00 – findes vinderen ved højden målt med Alti-meter (3 minutters max.)

· Alti-meter kan også anvendes ved de ordinære perioder, hvis det fremgår af invitationen til konkurrencen.

 

Forslaget

· prioriterer termikflyvning, hvilket tilgodeser modelflyvere med modeller, der ikke længere er konkurrencedygtige som f.eks. F1A-modeller fra Yablonovsky eller Skymaster.

· konkurrencer kan – på grund af brug af Alti-meter – afvikles på mindre flyvepladser.

· konkurrencen kan afvikles på én dag, hvor alle kan forventes at være til stede, og man undgår morgen-fly-offs med ofte kun få tilstedeværende.

 

 

Per Grunnet har fremsendt følgende forslag:

· Der har været en tradition for, at Landsmødet har lagt nogle retningslinier for, hvem Udtagelseskomiteen kan udtage til landshold. Jeg foreslår, at disse retningslinier ophæves, og at Landsmødet giver Udtagelseskomiteen frie hænder til at udtage det landshold, som Udtagelseskomiteen finder bedst.

Begrundelsen for dette forslag er, at reglen om, at man kun kan udtages, hvis man inden for udtagelsesperioden har deltaget i mindst tre konkurrencer, har vist sig at give nogle problemer med at udtage det tilsyneladende bedste landshold.