Slæb og snak i Sæby. 16-19/6

Slæb og snak i Sæby. 16-19/6

SLÆB OG SNAK I SÆBY – 16.– 19. JUNI 2022

Vi gentager succesen fra de forrige år og afholder igen et slæbetræf i hyggelige omgivelser. Der vil på opfordring fra tidligere års deltagere, være fælles spisning hver aften i klubbens telt, og traditionen tro bliver det ”Schlepp und Schwein” om lørdagen.

I Sæby Modelflyveklub har vi et bredt udvalg af slæbefly der kan trække ALT op.
Traditionsvis så kan weekenden byde på en skrænttur, masse slæb med skum modeller, slæb med stormodeller osv. så sørg for at have bilen fyldt op med grej. Vi forventer igen i år, at få dispensation for højdeloftet, så vi kan følge termikken over de 100 meter.

På Sæby Modelflyveklubs flyveplads har vi de fineste faciliteter.
Masser af ladeborde, med 230v og 12v, plads til masser af campingvogne og autocampere, overdækket terrasse, grill, køl/frys, toilet, bad, telte, altid nyklippet bane, hyggeligt klubhus med køkken og frem for alt en masse entusiastiske RC piloter der gerne hygger om vores hobby.

Vi er i klubben ikke kendt for at hverken sulte eller tørste. Så idet vi skal have købt en masse mad og drikkevarer ind vil vi meget gerne at du tilmelder dig på denne mail : smk1980smk1980@gmail.com
På opfordring, bliver det i år muligt at bestille den helt store balsam tur for sjælen og rc-piloten. Der bliver nemlig et ad-libitum pas. Så er der fuld forplejning til en fast pris. Ved tilmelding sender vor kasserer en tilmeldings seddel, så man kan vælge, om man vil have stort eller lille balsam program:-) (drikkevarer ikke inkluderet)..... ((I den foreløbige plan)).

Der vil være forplejning døgnet rundt, til meget rimelig pris hele weekenden, så du behøver ikke selv medbringe noget.
Skriv i mailen hvor mange I kommer og om I kommer med telt, campingvogn, autocamper eller bil…

Vi ser frem til at modtage svævepiloter, trækkerpiloter og publikum…alle er velkomne...!

IMG_0001.PNG
IMG_0001.PNG (144.16 KiB) Not viewed yet


Adressen for herlighederne.

Sæby Modelflyveklub
Ørhedevej 20
9300 Sæby
DANMARK
http://www.smk1980.dk

  • Sted: 9300 Sæby
  • Arrangør/Ansvarlig: Sæby MFK
  • Sikkerhedsansvarlig: Thomas Bjerg Larsen